Termeni și condiții

Ultima actualizare: august 2018

1. Acceptul condițiilor de folosire

PPCstart.ro este un blog personal lansat, administrat și actualizat de Manu George. Folosirea acestui blog este gratuită, sub rezerva respectării de către vizitatori a acestor termeni și condiții. Ca vizitator și utilizator al blog-ului ppcstart.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli și condiții:

Politica de confidențialitate

Politica privind fișierele cookies

Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi site-ul. Manu George își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferit pe blogul ppcstart.ro, sau poate suspenda funcționarea acestuia fără o înștiințare prealabilă.

Administratorul site-ului are dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi / sau utilizatorilor. După publicarea pe site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (text + imagini + clipuri video) publicate de Manu George se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este interzisă fără acordul proprietarului.

Utilizatorii și vizitatorii ce au intrat/publicat orice pe ppcstart.ro acordă site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, vizitatorii și utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a postărilor lor (indiferent de natura acestora) chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.

Toate materialele regăsite pe ppcstart.ro aparțin lui Manu George și sunt apărate de drepturile de autor și de proprietate. Excepție fac materialele asupra cărora există alte drepturi deținute de persoane diferite. Ele aparțin proprietarilor lor de drept. Astfel, utilizatorii se angajează să nu înregistreze, reproducă, distribuie, multiplice informațiile noastre în orice mod fără permisiunea noastră scrisă în mod expres.

Orice utilizare neautorizată sau distribuirea materialelor publicate de noi sau a altor materiale cu proprietate intelectuală de către utilizatori este interzisă și ne rezervăm dreptul de a cere despăgubiri în instanță în cazul în care este necesar.

3. Obligațiile vizitatorilor:

Să folosească un limbaj decent în comentarii, să nu instige la atitudini antirasiste, antisemite, discriminare, să nu aducă acuzații false, să nu posteze comentarii spam sau în scopuri publicitare.  Comentariile ce nu respectă aceste reguli pot fi șterse.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul postat de ei (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul ppcstart.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorul site-ului nu are niciun fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe site fiecare dintre utilizatorii site-ului înțelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

4. Acordul părinților:

Site-ul este adresat adulților cu vârsta peste 18 ani și nu vom colecta cu bună știință informații personale de identificare de la tinerii sub 18 ani. Recomandăm ca părinții să participe la activitatea copiilor lor pe internet și alte servicii on-line.

5. Răspunderi și restricții

Utilizatorii înțeleg și acceptă că administratorul site-ului este exonerat de orice răspundere privind materialele, datele și informațiile, dar fără a se limita la acestea, preluate de la orice sursă oficială, inclusiv cele care au fost publicate având scopul și caracterul de “comunicate de presă”. Utilizatorii înțeleg și acceptă că toate informațiile, datele, materialele postate pe site au doar un caracter informativ și orientativ, și că administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere în niciun caz și în niciun mod pentru veridicitatea și validitatea conținutului site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgând din utilizarea acestuia.

Utilizarea informațiilor, datelor și materialelor de pe site se va face pe propriul risc al utilizatorilor/vizitatorilor/clienților. Manu George nu va fi responsabil și nu va putea fi tras la răspundere pentru efectele care vor decurge din utilizarea informațiilor, datelor, materialelor regăsite pe ppcstart.ro. Manu George recomandă verificarea acestor informații cu cât mai multe surse posibile înainte de implementarea lor.

Vizitarea în continuare a acestui blog presupune că înțelegeți, sunteți de acord și ați acceptat termenii și condițiile menționate în această pagină și în paginile de politici la care s-a făcut referire anterior.